Praktiske oplysninger

Se venligst også velkomstmappen der ligger på stedet for information om stedet og området.

 

FERIELEJR MARIENDAL

Børnenes Kontors kursus- og ferieejendom ligger ved Mariendal Strand.

Mariendal feriekoloni er et skønt feriested for børn og voksne. Ejendommen er beliggende på en stor naturgrund tæt på dejlig badestrand med skøn natur.

Bygningerne er indrettede med entre med garderobe, spisestue/festsal, pejsestue med tv, køkken med moderne hjælpemidler til storkøkkendrift, kaffe- og opvaskerum, afdeling med soveværelser, toiletter og badeværelser og ekstra fløj med værelser til lærere / familierum eller lign.

Lejren har desuden en uopvarmet udestue der er meget hyggeligt indrettet og en stor naturgrund med professionel legeplads, bålplads, terrasser og gode muligheder for at spise ude i det fri. Lejren er indrettet med handicapvenlige bad- og toiletforhold og adgang er egnet til kørestols- og gangbesværede.

I sommerhalvåret udlejes kolonien udelukkende til feriekoloni, skolelejr, børnehave- og institutionsture, udlejning med undervisning – alle hvor der er børn eller unge med.

Lokalplanen tillader ikke udlejning til private selskaber og arrangementer fra 1. april til 1. oktober.

I vinterhalvåret er der mulighed for at leje stedet til et privat arrangement.

 

Faciliteter:

I den ene fløj er der 7 værelser med 4 senge, 4 værelser med 2 senge og 1 værelse med 1 seng. Der er håndvask og eget skab på alle værelser. Her er desuden toiletter og baderum. Den anden fløj indeholder 3 værelser med 4 senge i hver. To af rummene er med dør imellem og kan bruges sammen. Disse to har fælles badeværelse. Det sidste værelse har eget badeværelse. Der er i alt 49 sovepladser. Telte på grunden til overnatning er ikke tilladt. Stedet er godkendt af brandmyndighederne til at der må overnatte 49 personer i alt. Dette antal skal respekteres.

 

Praktiske oplysninger:

Der findes mappe med informationer på stedet ved ankomst.

Der er service, bestik, glas mv. til mindst 70 personer. Der er borde og stole i spise/festsalen til 66 personer.

Der er dyner og puder. Sengelinned, håndklæder, viskestykker, karklude mv. skal medbringes.

 

Vigtig læsning:

Man skal selv renholde værelser. Efter endt ophold fejes gulvet i køkkenet, spisesal, pejsestue og værelser. Borde og stole stilles på samme plads som ved ankomst. Stole sættes op under bordet. (Plan ligger i mappen) Gulvet i køkkenet skal vaskes. Køkkenet skal efterlades i samme stand som ved modtagelse, - dvs. alle flader aftørret, ovn rengjort mv. Opvaskemaskine skal tømmes for vand og filtret skal renses. Alle skraldespande skal tømmes.

Endelig slutrengøring udføres af et rengøringsfirma og er inkluderet i lejen.

Parkering skal ske på grundens parkeringspladser og på græsplænen på grunden. Det er absolut ikke tilladt at parkere på Drosselvænget og Mågevænget. Alternativt kan parkeringspladser ved busholdepladsen 50 meter fra lejren benyttes. (Meget vigtigt på grunde af stedets naboer)

Da vores ejendom er beliggende i et sommerhusområde, skal al musik (både levende og på anlæg) stoppe senest kl.

01.00. Vinduer og døre overalt i huset skal lukkes senest kl. 23.00 for at tage hensyn til naboer. Det er ikke tilladt at affyre fyrværkeri grundet brandfare.

 

Busforbindelse: Der er busforbindelse til Aarhus meget tæt på ejendommen. Nærmeste togstation er Malling, ca. 3 km og der er ca. 18 km til Aarhus.

 

For yderligere oplysning kontakt daglig leder Hanne Lange på 5129 6962 på hverdag ml. kl. 8.00 og 16.00 eller send

en mail på aarhus@bornenes-kontor.dk

 

 

For yderligere oplysning kontakt

Forretningsfører Hanne Lange

Tel. 5129 6962  |  aarhus@bornenes-kontor.dk

 

Børnenes Kontor i Aarhus

Sdr. Ringgade 35, 8000 Aarhus C

Tel. 5129 6962  |  aarhus@bornenes-kontor.dk