TAK - TAK – TAK

Det kan ikke siges tydeligt nok. Det er med stor taknemmelighed og med stor glæde at Børnenes Kontor i Aarhus til stadighed modtager hjælp fra sponsorer og fra private.

Sponsorater får vi i form af penge, ydelser og varer og vi arbejder ihærdigt på at hjælpe dem der trænger allermest.

Vores drift er dækket af vores øvrige aktiviteter og vi kan derfor med stolthed sige, at ALT HJÆLP der kommer ind, videreformidles 100%.

 

Mange firmaer og foreninger vil gerne have en social profil og benytter Børnenes Kontor til at videreformidle det sponsorat de ønsker at støtte med.

Firmaets logo præsenteres på vores hjemmeside og "Vi støtter Børnenes Kontor i Aarhus" må bruges i firmaets markedsføring.

Mange private personer støtter med et beløb en enkelt gang eller hver måned. Der er også af stor betydning for vores arbejde. Også tusind tak for dette.

Børnenes Kontor er en humanitær organisation med en historie der går langt tilbage. Foreningen blev startet i 1944 og har stort set samme formål i dag, som dengang.

 

Vores hovedformål er at yde hjælp til børn og unge og enlige med børn, der er økonomisk trængte og at tilbyde ferieophold for skolebørn der af økonomiske og familiemæssige forhold, ellers ikke har mulighed for at komme på sommerferie.

 

Herudover hjælper vi hvert år mange familier med børn med julehjælp i form af mad og gaver, vi støtter krisecenteret i Aarhus i form af økonomisk støtte til voldsramte kvinder med børn og vi støtter familier der, grundet sygdom, er havnet i en vanskelig situation.

 

Vi oplever, på trods af at den enkelte støtte er forholdsvis begrænset, en enorm taknemmelighed hos modtageren, og ofte, at det lige er støtten vi donerer, der giver håb for fremtiden.

 

Alle de personer der støttes kontrolleres grundigt, så vi er sikre på at vores støtte kun havner der, hvor der er et reelt behov.

 

Alle er meget velkomne til at kontakte os hvis der er spørgsmål.

Hvis en forening eller et firma har lyst til at høre mere om os, kommer vi gerne ud til personalearrangementer/foreningsmøder og holder et lille oplæg om vigtigheden af vores humanitære arbejde.

 

Vil du støtte Børnenes Kontors vigtige arbejde i Aarhus kan beløb overføres til:

 

NORDEA  på konto 2316-8129 172 682

 

eller på Mobile Pay 141452

 

På forhånd tusind tak for din støtte. Husk at angive navn/firmanavn.

Ved støtte kan Børnenes Kontors logo benyttes på firmaets hjemmeside med angivelse om at firmaet støtter os. For nærmere information, ring til Hanne Lange, daglig leder på tlf. 5129 6962.

Børnenes Kontor i Aarhus

Sdr. Ringgade 35, 8000 Aarhus C

Tel. 5129 6962  |  aarhus@bornenes-kontor.dk